, 2021/8/8

Kielégítse a tenger gyümölcsei iránti vágyát ezzel a könnyű és frissítő salátával.

lazacos Panzanella

Ez a saláta uborkával és gyorsan főtt lazaccal készült, és éppoly frissítő, mint amilyen könnyen összeállítható. Adjon hozzá tetszés szerinti pirított kenyeret a ropogtató ropogtatnivalóért.

Hozzávalók

8 oz. vidéki kenyér, tépve

2 evőkanál olívaolaj

Kosher só és fekete bors

4 Perzsa uborka

3 evőkanál vörösborecet

2 evőkanál olívaolaj

1 tk. köménymag

1/4 vöröshagyma, felszeletelve

1 kis édesköményhagyma, felszeletelve

1 c. rukkola

Sült lazac

Útmutató

Melegítsük elő a sütőt 425°F-ra. Dobjuk össze a kenyeret, az olívaolajat, a sót és a borsot egy peremezett sütőlapon. Pirítsuk aranybarnára, 8-10 percig; hűtsük ki. Egy szakácskéssel enyhén nyomkodja meg az uborkát, amíg kettéválik, majd vágja keresztben. Keverje össze a vörösborecetet, az olívaolajat és a köménymagot egy tálban. Adja hozzá a lilahagymát, az édesköményhagymát, a rukkolát és az uborkát; keverje össze. Tálaljuk kenyérrel és pelyhesített sült lazaccal körítve.