, 2021/8/8
Kielégítse a tenger gyümölcsei iránti vágyát ezzel a könnyű és frissítő salátával.
Ez a saláta uborkával és gyorsan főtt lazaccal készült, és éppoly frissítő, mint amilyen könnyen összeállítható. Adjon hozzá tetszés szerinti pirított kenyeret a ropogtató ropogtatnivalóért.
Hozzávalók
8 oz. vidéki kenyér, tépve
2 evőkanál olívaolaj
Kosher só és fekete bors
4 Perzsa uborka
3 evőkanál vörösborecet
2 evőkanál olívaolaj
1 tk. köménymag
1/4 vöröshagyma, felszeletelve
1 kis édesköményhagyma, felszeletelve
1 c. rukkola
Sült lazac
Útmutató
Melegítsük elő a sütőt 425°F-ra. Dobjuk össze a kenyeret, az olívaolajat, a sót és a borsot egy peremezett sütőlapon. Pirítsuk aranybarnára, 8-10 percig; hűtsük ki. Egy szakácskéssel enyhén nyomkodja meg az uborkát, amíg kettéválik, majd vágja keresztben. Keverje össze a vörösborecetet, az olívaolajat és a köménymagot egy tálban. Adja hozzá a lilahagymát, az édesköményhagymát, a rukkolát és az uborkát; keverje össze. Tálaljuk kenyérrel és pelyhesített sült lazaccal körítve.