, 2021/8/10

A Pierogies egy nagyszerű rövidtávú termék, amelyet az élelmiszerbolt fagyasztó részlegében találhat. A lágyabb textúra érdekében párolja, vagy süsse meg, ha a ropogós széleket kedveli.

pierogies kolbásszal

A Pierogies egy nagyszerű rövidtávú termék, amelyet az élelmiszerbolt fagyasztó részlegében találhat. Párolja puhább állagúvá, vagy süsse meg, ha ropogósra szeretné sütni.

4 adag

Hozzávalók

1 (16 unciás) doboz fagyasztott hagymás pierogies

1 evőkanál extra szűz olívaolaj

1/2 font friss kolbász, bél nélkül

1/2 kis fej zöldkáposzta, felaprítva (8 oz.)

5 újhagyma, 2"-os darabokra vágva

1 kemény, érett körte, kimagozva és felszeletelve

1 1/2 evőkanál almaecet

1 evőkanál teljes kiőrlésű mustár

Kosher só

Frissen őrölt fekete bors

Útmutató

Főzzük meg a pierogie-t a csomagolás utasításai szerint.

Melegítsük fel az olajat egy nagy serpenyőben közepesen magas hőfokon. Adjuk hozzá a kolbászt, és fakanállal darabokra törve süssük, amíg megbarnul, 6-8 percig. Adjuk hozzá a káposztát és a mogyoróhagymát, és időnként megkeverve főzzük, amíg éppen csak megfonnyad, 5-7 percig. Adjuk hozzá a körtét, az ecetet és a mustárt, és főzzük, amíg a körte meleg lesz, 1-2 percig. Sóval és borssal fűszerezzük.

Tálaljuk a kolbászos keveréket a pierogies tetején.