, 2021/8/10
A Pierogies egy nagyszerű rövidtávú termék, amelyet az élelmiszerbolt fagyasztó részlegében találhat. A lágyabb textúra érdekében párolja, vagy süsse meg, ha a ropogós széleket kedveli.
A Pierogies egy nagyszerű rövidtávú termék, amelyet az élelmiszerbolt fagyasztó részlegében találhat. Párolja puhább állagúvá, vagy süsse meg, ha ropogósra szeretné sütni.
4 adag
Hozzávalók
1 (16 unciás) doboz fagyasztott hagymás pierogies
1 evőkanál extra szűz olívaolaj
1/2 font friss kolbász, bél nélkül
1/2 kis fej zöldkáposzta, felaprítva (8 oz.)
5 újhagyma, 2"-os darabokra vágva
1 kemény, érett körte, kimagozva és felszeletelve
1 1/2 evőkanál almaecet
1 evőkanál teljes kiőrlésű mustár
Kosher só
Frissen őrölt fekete bors
Útmutató
Főzzük meg a pierogie-t a csomagolás utasításai szerint.
Melegítsük fel az olajat egy nagy serpenyőben közepesen magas hőfokon. Adjuk hozzá a kolbászt, és fakanállal darabokra törve süssük, amíg megbarnul, 6-8 percig. Adjuk hozzá a káposztát és a mogyoróhagymát, és időnként megkeverve főzzük, amíg éppen csak megfonnyad, 5-7 percig. Adjuk hozzá a körtét, az ecetet és a mustárt, és főzzük, amíg a körte meleg lesz, 1-2 percig. Sóval és borssal fűszerezzük.
Tálaljuk a kolbászos keveréket a pierogies tetején.