Sült parmezános csirke és paradicsom

A lobogó Campari paradicsom lédús édességet ad a panírozott csirkeszeletnek.

csirke és paradicsom

4 adag ami gyorsan és egyszerűen elkészíthető.

Hozzávalók

4 csont nélküli, bőr nélküli csirkemellfilé

Kosher só és fekete bors

1/4 c. panko zsemlemorzsa

1/4 c. reszelt parmezán

1 evőkanál olívaolaj

1 evőkanál apróra vágott friss petrezselyemzöldet

1 gerezd apróra vágott fokhagyma

1 teáskanál dijoni mustár

1 lb. Campari paradicsom

Saláta és fokhagymás kenyér a tálaláshoz

Útmutató

Melegítsük elő a sütőt 450°F-ra. Rendezzük el a csirkemellfiléket egy alufóliával bélelt sütőlapon. Fűszerezzük kosher sóval és fekete borssal. Keverje össze a panko zsemlemorzsát, a reszelt parmezánt, az olívaolajat, az apróra vágott petrezselymet és az apróra vágott fokhagymagerezdeket. Kend meg minden csirkemellet dijoni mustárral. Szórjuk meg a zsemlemorzsás keverékkel.

Rendezze el a Campari paradicsomot a csirke körül. Süssük, amíg a csirke éppen csak átsül, 14-16 percig. Tálalja salátával és fokhagymás kenyérrel.

#csirke-es-paradicsom

By Admin, 2021/8/9