, 2021/8/9
A lobogó Campari paradicsom lédús édességet ad a panírozott csirkeszeletnek.
4 adag ami gyorsan és egyszerűen elkészíthető.
Hozzávalók
4 csont nélküli, bőr nélküli csirkemellfilé
Kosher só és fekete bors
1/4 c. panko zsemlemorzsa
1/4 c. reszelt parmezán
1 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál apróra vágott friss petrezselyemzöldet
1 gerezd apróra vágott fokhagyma
1 teáskanál dijoni mustár
1 lb. Campari paradicsom
Saláta és fokhagymás kenyér a tálaláshoz
Útmutató
Melegítsük elő a sütőt 450°F-ra. Rendezzük el a csirkemellfiléket egy alufóliával bélelt sütőlapon. Fűszerezzük kosher sóval és fekete borssal. Keverje össze a panko zsemlemorzsát, a reszelt parmezánt, az olívaolajat, az apróra vágott petrezselymet és az apróra vágott fokhagymagerezdeket. Kend meg minden csirkemellet dijoni mustárral. Szórjuk meg a zsemlemorzsás keverékkel.
Rendezze el a Campari paradicsomot a csirke körül. Süssük, amíg a csirke éppen csak átsül, 14-16 percig. Tálalja salátával és fokhagymás kenyérrel.