, 2021/8/9
Az édeskömény, avokádó és lilahagyma saláta feldobja a füstölt csirkeszeletet.
4 adag
Az édesköményes, avokádós és lilahagymás saláta könnyű jegyeket kínál a füstölt, szénné égetett csirkeszelet mellé.
Összetevők
1 1/4 font csirke szelet
1 1/2 teáskanál feketítő fűszer
Kosher só és fekete bors
3 evőkanál olívaolaj
1 vékonyra szeletelt nagy édesköményhagyma
3/4 c. édesköményszál (apróra vágva)
3 szeletelt zellerborda
1/3 c. szeletelt lilahagyma
2 evőkanál friss citromlé
1 szeletelt avokádó
1/3 c. morzsolt feta
Útmutató
Fűszerezzük a csirkeszeleteket feketekaláccsal, valamint kóser sóval és fekete borssal. Süssük 1 evőkanál olívaolajban egy nagy serpenyőben közepesen magas hőfokon, amíg átsül, oldalanként 3-4 percig.
Közben dobja össze a vékonyra szeletelt nagy édesköményhagymát, az apróra vágott édesköményszálat, a zellerbordákat, a lilahagymát, 2 evőkanál olívaolajat és a friss citromlevet. Keverje bele az avokádót és a morzsolt fetát. Ízesítsük kóser sóval és fekete borssal. Tálaljuk a csirke mellé.