, 2021/8/9

Édesítse a serpenyős csirkét barna cukorral és sült almával.

 csirke kelbimbóval

A barna cukor és az alma édességet kölcsönöz ennek a csirkés-kelbimbós ételnek.

4 adag

Teljes idő: 0 óra 30 perc

Hozzávalók

1 1/2 font csont nélküli, bőr nélküli csirkecombok

2 teáskanál apróra vágott friss kakukkfű

Kosher só és fekete bors

1 evőkanál repceolaj

1 (12 unciás) csomag aprított kelbimbót

1 szeletelt alma

1/2 szeletelt lilahagyma

1 apróra vágott fokhagymagerezd

2 evőkanál fehér balzsamecet

2 teáskanál barna cukor

1/3 c. apróra vágott pirított pekándió

Útmutató

Fűszerezze a csirkecombokat friss kakukkfűvel, valamint kóser sóval és fekete borssal. Egy nagy serpenyőben, közepes-magas hőfokon, repceolajban süssük, amíg átsül, oldalanként 4-5 percig; tegyük át egy tányérra.

Adja a serpenyőbe a felaprított kelbimbót, az almát, a lilahagymát és a fokhagyma gerezdet. Kevergetve főzzük, amíg a kelbimbó megfonnyad, a hagyma pedig megpuhul, 5-6 percig. Keverje bele a fehér balzsamecetet és a barna cukrot. Ízesítsük kóser sóval és fekete borssal.

Tegye vissza a csirkét a serpenyőbe, és hintse meg pirított pekándióval.