, 2021/8/10
A friss eper édes és lédús elemet ad ennek a tavaszi salátának.
4 adag
Elkészítési idő: 0 óra 15 perc
Teljes elkészítési idő: 0 óra 20 perc
Hozzávalók
1/4 c. extra szűz olívaolaj
2 teáskanál citromhéj
3 evőkanál lime lé
1 1/2 méz
Kosher só
Frissen őrölt fekete bors
1 fej római saláta, tépve
2 csirkemell, grillezve és felszeletelve
2 c. szeletelt eper
4 oz. Morzsolt feta
1 c. főtt borsó
1 avokádó, szeletelve
1/2 c. szeletelt lilahagyma
Útmutató
Keverjük össze az olívaolajat, a lime héját, a lime levét és a mézet. Sóval és borssal fűszerezzük, majd félretesszük.
Tegyük a római köményt egy nagy tálba, és tegyük rá a csirkét, az epret, a fetát, a borsót, az avokádót és a lilahagymát. Ízesítsük sóval és borssal, és locsoljuk meg az öntettel. Forgassa össze, és azonnal tálalja.