, 2021/8/10

Melegítse fel a hűvös estéket ezzel az ízletes és laktató sertéspörkölttel.

 sertéshús Posole

Cal/Serv: 275

6 adag

Elkészítési idő: 0 óra 15 perc

Teljes idő: 0 óra 30 perc

Hozzávalók

2 evőkanál olívaolaj

1 közepes méretű édes hagyma

1 poblano paprika

3 gerezd fokhagyma

3/4 font durván felaprított barbecue sertéshús

2 teáskanál szárított oregánó

2 teáskanál chilipor

1/2 teáskanál őrölt kömény

1 1/4 c. üveges salsa verde

1 qt. sótlan csirkealaplé

1 konzerv hominy

aprított káposzta

vékonyra szeletelt retek

reszelt Monterey Jack sajt

lime szeletek

Csípős szósz

Korianderlevelek

Útmutató

A hagymát, a paprikát és a fokhagymát forró olajban közepes-magas hőfokon 6 percig vagy addig pirítjuk, amíg megpuhul és aranyszínű lesz.

Keverjük bele a sertéshúst és a következő 3 hozzávalót, és állandóan kevergetve főzzük 1 percig. Keverje bele a salsát, és főzze 3 percig.

Keverjük bele a húslevest és a hominyt. Forraljuk fel, csökkentsük a hőfokot közepesen alacsonyra, és pároljuk 15 percig. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Tálaljuk a kívánt feltétekkel.