, 2021/8/10
Melegítse fel a hűvös estéket ezzel az ízletes és laktató sertéspörkölttel.
Cal/Serv: 275
6 adag
Elkészítési idő: 0 óra 15 perc
Teljes idő: 0 óra 30 perc
Hozzávalók
2 evőkanál olívaolaj
1 közepes méretű édes hagyma
1 poblano paprika
3 gerezd fokhagyma
3/4 font durván felaprított barbecue sertéshús
2 teáskanál szárított oregánó
2 teáskanál chilipor
1/2 teáskanál őrölt kömény
1 1/4 c. üveges salsa verde
1 qt. sótlan csirkealaplé
1 konzerv hominy
aprított káposzta
vékonyra szeletelt retek
reszelt Monterey Jack sajt
lime szeletek
Csípős szósz
Korianderlevelek
Útmutató
A hagymát, a paprikát és a fokhagymát forró olajban közepes-magas hőfokon 6 percig vagy addig pirítjuk, amíg megpuhul és aranyszínű lesz.
Keverjük bele a sertéshúst és a következő 3 hozzávalót, és állandóan kevergetve főzzük 1 percig. Keverje bele a salsát, és főzze 3 percig.
Keverjük bele a húslevest és a hominyt. Forraljuk fel, csökkentsük a hőfokot közepesen alacsonyra, és pároljuk 15 percig. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Tálaljuk a kívánt feltétekkel.